27052016

Olen ensimmäistä kertaa Oulun lentokentällä. Tämä on tosi pieni. Kuten on myös lentokone, johon kohta hyppään ja joka vie minut Luleån kautta Tromssaan. Ilma on aurinkoinen ja kesäisen raikas, ja kivoja ilmoja se on lupaillut myös Pohjois-Norjaan, joten olen tosi innoissani! Vaikka vietetään Tromssassa vain muutama päivä niin aion joka tapauksessa ottaa kaiken irti ensimmäisistä kesälomapäivistäni ja paahtaa kahtelemassa Tromssan kaunista kaupunkikuvaa ja ympäristöä - Magnuskin on töissä, joten saan pyhittää muutaman päivän aivan täysin itselleni.

Tällaisen hulabalookevään jälkeen se tuleekin tarpeen. Tuntuu ihan hassulta, että ensimmäisen vuoden fysioterapiaopinnot ovat nyt ohi - vuosi kului hurjan nopeasti. Kevät oli kauhean kiireinen ja meillä oli tenttejä ihan viime viikolle asti, ja tällä viikolla käytiin vielä uimassa erityislasten kanssa. Muuten olenkin sitten jo virittäytynyt lomatunnelmiin; Trsomssasta me lennetään muutamaksi päiväksi Stavangeriin (juhlimaan meidän kaksivuotispäivää, oh!) ja sieltä sitten pidennetylle viikonloppureissulle Puolaan, Gdanskiin. Puolasta mä lennänkin sitten melkein samantein kotiin Etelä-Suomeen - on pakko myöntää, että hektisen kevään tuoksinassa on ehtinyt vähän koti-ikäväkin iskeä!

Vaikka Lappi on kyllä äärettömän kaunis kesälläkin. Yöttömät yöt ovat lumoavia ja luonto on kaunis kun se herää eloon pitkän talven jälkeen. Ilma on raikas ja pohjoistuulet eivät tunnu niin purevilta iholla. Ja siksi olen iloinen myös siitä, että pääsen juhannuksena takaisin kotiin pohjoiseen.



2 kommenttia:

  1. Heh - tuli ihan tätä lukiessa kauhea ikävä lentämistä ja sitä tunnetta, että on matkalla jonnekin! Pitää vielä vaan malttaa odottaa. Kivaa yhteistä aikaa & reissuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ja minä sain niin tarpeekseni lentokoneilusta kun sitä tuli viikon aikana tehtyä peräti viisi kertaa! Nyt on kiva levätä vähän matkailustakin, se kyllä verottaa mutta antaa tuhat kertaa enemmän. :-) Toivottavasti pääset sinäkin pian jonnekin päin reissailemaan!

      Poista